Доброго дня. Допоможіть розблокувати розділ каса . Я відправила всі документи які потрібні для перевірки адресу але вже 10 днів немає відповіді. Також в мене закрита можливість торгувати. В онлайн чат я писала декілька разів але там мені не допомогли.
Hi @aftergo-acerbic-2 , мы искренне сожалеем о неудобствах. Чтобы все исправить, наша команда уже связалась с вами по электронной почте, чтобы рассмотреть ваш случай. Если у вас есть какие-либо дополнительные вопросы или проблемы, не стесняйтесь обращаться к нам через LiveChat. Мы здесь, чтобы помочь и будем рады помочь вам в дальнейшем. Спасибо!
Якщо вам недостатньо моїх документів то напишіть мені. Я відправлю їх вам для перевврки. Також , якщо ви щось не зрозуміли то напишіть мені. Я поясню. Вже майже 2 тижні каса заблокована і рахунеи МТ 5 закриті. Я не маю можливості торгувати.
@aftergo-acerbic-2 Приносим извинения за причиненные неудобства. Как и сообщалось в нашем предыдущем ответе, соответствующая команда отправила вам электронное письмо по этому вопросу. Пожалуйста, проверьте электронную почту, и если вам нужны какие-либо разъяснения, вы можете ответить на электронное письмо соответствующим образом.
Дайте нам знать, если у вас есть какие-либо другие проблемы. Мы здесь, чтобы помочь вам.
Hi.
Мне интересно, чем это закончится.
Я как раз собирался счет пополнить и начать торговать на реале.
Но часто встречаю подобные сообщения.
И не понимаю, стоит-ли вообще связываться с этой конторой? Или забыть о них. Хотя много времени потрачено, и на МТ5, и на cTrader.
Сообщите, как у Вас всё закончится и чем.
С Уважением, Игорь.
Надала всі документи. Заблокували обліковий запис тому що їм не сподобалося те що я поповнила рахунок на 3280, і за місяць заробила 1300 доларів . Я знайшла можливість стабільного заробітку. Там можна заробляти 30-40% в місяць без ризику. А вони видалили мій обліковий запис коли зрозуміли що я заробляю стабільно.
Печально.
Я тоже надеялся на их индексах подняться.
Можно было бы реально заработать.
Ну а Ваши деньги хоть вернули?
Вот только один из примеров, почитайте, если еще не читали.
И таких постов масса.
Видалили мій обліковий запис після того як я надала всі оригінальні документи підтвердження адресу та селфі з паспортом в руках. Це шахраї. Не зв’язуйтеся з ними і не довіряйте їм свої гроші тому що ви або їх програєте , або якщо вам вдасться виграти так як я виграла, то вам просто їх не віддадуть і видалять ваші облікові записи. Весною я програла 13 тисяч доларів. То вони мовчали. А як тільки я у жовтні змогла заробити + 40% від депозиту, то їм це не сподобалося. Хотіла в суд подати на них але в них ліцензія десь на островах. Там цивілізація ще не дійшла і ніхто на скаргу не відповідає. Тому я рекомендую залишити цих брехунів і шахраїв.
Дякую за відповідь. Я не помилявся - шахраї.
Якщо хтось прочитає це , то зможе заробляти гроші тут приблизно 40 % в місяць від депозиту. Без ризику. Потрібно відкрити рахунок МТ 5.
Рахунок звичайний . А інший рахунок на безсвоповому МТ 5 . Якщо ви це зробите , тоді потрібно відкривати на своповому рахунку в BY наприклад USD/CHF, а на безсвоповому рахунку ту саму пару але в SELL. Тоді у вас буде накопичуватися тільки плюсовий своп по парі USD/CHF. Якщо цікавлять деталі то пишіть мені.
I submitted the documents for verification of the address about 2 weeks ago, but the verification was not carried out. please help
Hi @ballute-aleuron-2 Thank you for reaching out to us and we apologise for the inconvenience experienced. Upon checking on your account, we noticed that the document submitted has been checked and verified accordingly.
Hope this clarifies and helps. If you have any other concerns, please do not hesitate to contact our Live Chat support. Thank you.