Доброго дня. Допоможіть розблокувати розділ каса . Я відправила всі документи які потрібні для перевірки адресу але вже 10 днів немає відповіді. Також в мене закрита можливість торгувати. В онлайн чат я писала декілька разів але там мені не допомогли.
Hi @aftergo-acerbic-2 , мы искренне сожалеем о неудобствах. Чтобы все исправить, наша команда уже связалась с вами по электронной почте, чтобы рассмотреть ваш случай. Если у вас есть какие-либо дополнительные вопросы или проблемы, не стесняйтесь обращаться к нам через LiveChat. Мы здесь, чтобы помочь и будем рады помочь вам в дальнейшем. Спасибо!
Якщо вам недостатньо моїх документів то напишіть мені. Я відправлю їх вам для перевврки. Також , якщо ви щось не зрозуміли то напишіть мені. Я поясню. Вже майже 2 тижні каса заблокована і рахунеи МТ 5 закриті. Я не маю можливості торгувати.
@aftergo-acerbic-2 Приносим извинения за причиненные неудобства. Как и сообщалось в нашем предыдущем ответе, соответствующая команда отправила вам электронное письмо по этому вопросу. Пожалуйста, проверьте электронную почту, и если вам нужны какие-либо разъяснения, вы можете ответить на электронное письмо соответствующим образом.
Дайте нам знать, если у вас есть какие-либо другие проблемы. Мы здесь, чтобы помочь вам.
Hi.
Мне интересно, чем это закончится.
Я как раз собирался счет пополнить и начать торговать на реале.
Но часто встречаю подобные сообщения.
И не понимаю, стоит-ли вообще связываться с этой конторой? Или забыть о них. Хотя много времени потрачено, и на МТ5, и на cTrader.
Сообщите, как у Вас всё закончится и чем.
С Уважением, Игорь.
Надала всі документи. Заблокували обліковий запис тому що їм не сподобалося те що я поповнила рахунок на 3280, і за місяць заробила 1300 доларів . Я знайшла можливість стабільного заробітку. Там можна заробляти 30-40% в місяць без ризику. А вони видалили мій обліковий запис коли зрозуміли що я заробляю стабільно.
Печально.
Я тоже надеялся на их индексах подняться.
Можно было бы реально заработать.
Ну а Ваши деньги хоть вернули?
Вот только один из примеров, почитайте, если еще не читали.
И таких постов масса.
Видалили мій обліковий запис після того як я надала всі оригінальні документи підтвердження адресу та селфі з паспортом в руках. Це шахраї. Не зв’язуйтеся з ними і не довіряйте їм свої гроші тому що ви або їх програєте , або якщо вам вдасться виграти так як я виграла, то вам просто їх не віддадуть і видалять ваші облікові записи. Весною я програла 13 тисяч доларів. То вони мовчали. А як тільки я у жовтні змогла заробити + 40% від депозиту, то їм це не сподобалося. Хотіла в суд подати на них але в них ліцензія десь на островах. Там цивілізація ще не дійшла і ніхто на скаргу не відповідає. Тому я рекомендую залишити цих брехунів і шахраїв.
Дякую за відповідь. Я не помилявся - шахраї.
Якщо хтось прочитає це , то зможе заробляти гроші тут приблизно 40 % в місяць від депозиту. Без ризику. Потрібно відкрити рахунок МТ 5.
Рахунок звичайний . А інший рахунок на безсвоповому МТ 5 . Якщо ви це зробите , тоді потрібно відкривати на своповому рахунку в BY наприклад USD/CHF, а на безсвоповому рахунку ту саму пару але в SELL. Тоді у вас буде накопичуватися тільки плюсовий своп по парі USD/CHF. Якщо цікавлять деталі то пишіть мені.